Miután legutóbb nem jelent meg, KGBéla újabb gyanúsítotti idézést kapott

POLITIKA
2017 július 03., 05:10
comments 29

Miután a június 23-i kihallgatására nem ment el, július 19-re ismét gyanúsítottként idézte be a Központi Nyomozó Főügyészség a Jobbik EP-képviselőjét, Kovács Bélát, írja a Magyar Idők. A nyomozóügyészek jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás gyanúja miatt kérdeznék KGBélát, aki ellen, ha most sem jelenik meg, akár elfogatóparancsot is kiadhatnak. Az ügyészséget hivatalosan nem tájékoztatták, hogy miért nem jelent meg legutóbb, de ügyvédje elmondta: 

ügyfelét külföldön, kórházban kezelik.

A gyanú szerint 2012-ben és 2013-ban uniós költségkeretének terhére gyakornoki szerződést kötött három magánszeméllyel, ők azonban semmilyen munkát nem végeztek, és még csak nem is jártak Brüsszelben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.