Dárdai Palkó a Hertha profija lett

Florian Baak, Arne Maier és Julius Kade mellett a vezetőedző Dárdai Pál fia, Dárdai Palkó is profi szerződést kapott a berlini csapattól, és csatlakozott a felnőtt kerethez. A keret tagja egy még híresebb egykori focista utódja : Jonathan Klinsmann kapus Jürgen Klinsmann fia.  

Dárdai Palkó gyerekkora óta a Hertha korosztályos csapataiban játszik. A Transfermarkt szerint a csapat akadémiáját elhagyva 2014-ben csatlakozott az U16-osokhoz. Posztját tekintve balszélső, de irányító és jobbszélső pozíciójában is bevethető. 

Dárdai Palkó kettős állampolgár, német és magyar állampolgársága is van. Kétszer már pályára lépett az U18-as német válogatottban, de ez még nem zárja ki, hogy ha úgy dönt, később magyar válogatott lehessen. 

A Hertha idén a német versenysorozatok mellett az Európa-ligában is képviselteti magát. (Nemzeti Sport)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.