Egy nap alatt kijavították a Dagálysétány repedését

POLITIKA
2017 július 04., 15:45
comments 31

Egy nap alatt kijavították a Dagálysétány megrepedt burkolatát, tájékoztatott közleményben a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt., ami közleményében nem felejtette megjegyezni, hogy a sétány amúgy "magas minőségű", "egyedi" anyagból készült, a megrepedt burkolatnak például kifejezett előnye, hogy a víz és a levegő számára is átjárható, így biztosítja a gyökérzóna szellőzését.

A karbantartást és a sétány fenntartását végző Zrt. képet is csatolt közleményéhez az "azonnal észlelt" repedés helyreállításáról, íme:

photo_camera A felújítást végzők előzékenyen más színű anyaggal jelezték, hogy hol volt hétfőn repedés. Fotó: XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. - public domain

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.