Gyönyörű, bár némileg elázott ürgére hasonlított

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A tegnapi aligai vízözönben bukkantam véletlenül a magányos biciklistára. Egy romos épület oldalában talált viszonylagos menedéket a hirtelen zápor elől. Pillanatnyilag leginkább gyönyörű, bár némileg elázott ürgére hasonlított. Kiszálltam a kocsiból, száraz törölközőt és hasonlókat javasoltam (a közelben nyaralok), persze éreztem a helyzet sutaságát, úgy hogy  próbáltam olyan ártatlanul viselkedni, amennyire csak képes voltam. (Tényleg tele voltam jószándékkal, és őszintén szólva egyedül jószándékkal voltam tele.)

Valószínűleg mégsem sem sikerült megbízható benyomást kelteni, mert a lány öntudatosan elhárította ajánlkozásomat. Egyetlen pillantást vetett rám, kedvesen elbúcsúzott, azzal sebesen kikarikázott az újra özönvízszerű zivatarba.

Fekete telek-klottgatyát viseltem, fölötte fekete telek-trikó. 

Mentségemre szóljon, egy szürke  SUV-ból kászálódtam elő.

Semmiképp nem akartam elriasztani. Jó volna tudni, nem kapott-e a bátor teremtés tüdőgyulladást abban a félelmetes égiszakadásban.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.