Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen az el nem készült bringaút végén

POLITIKA
2017 július 04., 20:26
comments 94
Soros ott röhög a semmiben véget érő bicikliút végén :-(
photo_camera Soros ott röhög a semmiben véget érő bicikliút végén :-( Fotó: Olvasónk, eki

"Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!" - üzeni a kormány egy semmiben véget érő bicikliút végén. Ráadásul egy olyan, semmiben véget érő bicikliút végén, amely a Magyarországot aktuálisan legjobban jellemző gigaberuházás, minden idők legdrágább úszóvébéjének részeként nem készült el a propagandaplakátot kitakaró büszkeségtablóra felírt időpontig.

Ez az a bicikliút, amin elméletileg meg lehetne közelíteni azt a gyalogos- és biciklis hidat, amit pár száz méterre a meglévő, gyalogosok és biciklisták által is használt közúti hídtól építettek fel potom 400-450 millió forintból, hogy a bicikliút kicsit közelebb mehessen egy újonnan épülő lakóparkhoz, amely mellesleg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő elnökének, Szivek Norbertnek az érdekeltségébe tartozik. Na, de persze nem ezért épült oda, hanem mert, hát, izé, azt hámozzák ki maguk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.