Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen az el nem készült bringaút végén

POLITIKA
2017 július 4., 20:26
comments 96
photo_camera Soros ott röhög a semmiben véget érő bicikliút végén :-( Fotó: Olvasónk, eki

"Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!" - üzeni a kormány egy semmiben véget érő bicikliút végén. Ráadásul egy olyan, semmiben véget érő bicikliút végén, amely a Magyarországot aktuálisan legjobban jellemző gigaberuházás, minden idők legdrágább úszóvébéjének részeként nem készült el a propagandaplakátot kitakaró büszkeségtablóra felírt időpontig.

Ez az a bicikliút, amin elméletileg meg lehetne közelíteni azt a gyalogos- és biciklis hidat, amit pár száz méterre a meglévő, gyalogosok és biciklisták által is használt közúti hídtól építettek fel potom 400-450 millió forintból, hogy a bicikliút kicsit közelebb mehessen egy újonnan épülő lakóparkhoz, amely mellesleg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő elnökének, Szivek Norbertnek az érdekeltségébe tartozik. Na, de persze nem ezért épült oda, hanem mert, hát, izé, azt hámozzák ki maguk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt