Orbán Viktor a Vigadóban fogadta a visegrádi országok vezetőit

Fogadást tart kedden a magyar miniszterelnök, aki a Pesti Vigadóban fogadja a V4-ek vezetőit. Budapestre érkezett Robert Fico szlovák miniszterelnök, Beata Szydlo lengyel kormányfő és Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök is. Orbán Viktor nem egyedüli házigazda, a közös tanácskozáson  Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős államtitkára, valamint Gottfried Péter és Czukor József miniszterelnöki főtanácsadók segítik a munkáját. 

V4-ek találkozója Budapesten. Orbán Viktor mellett Varju Krisztina, a magyar V4-elnökség lebonyolításért felelõs miniszteri biztos, Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelõs államtitkára, valamint Gottfried Péter és Czukor József miniszterelnöki fõtanácsadókFotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA
Orbán Viktor és  Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnökFotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA
Orbán és Beata Szydlo lengyel kormányfő   Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA
Orbán és Robert Fico szlovák miniszterelnök  Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.