Az úszósapkás szelfiapp már elérhető, de a webshop még nem működik a vizes vébé előtti héten

káosz
2017 július 05., 08:03
comments 112

Ugyanaz a cég fejlesztette a a vizes vébére készült szelfiappot, amely korábban Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc kedvenc csapatai, a felcsúti Puskás Akadémia és a Videoton számára készített mobilapplikációkat. A 24.hu már tesztelte is a Senso-Média Zrt. alkalmazását, amelynek lényege, hogy

bárki készíthet vele úszósapkás szelfiket, akár úszósapka nélkül is.

Letöltés után a felhasználó úszószemüveget, labdát vagy kabalafigurát illeszthet a fényképére. A hiánypótló találmány a selFINA nevet kapta.

A lap szerint az alkalmazás a sikeres és alapos előkészítésnek köszönhető, hiszen a Bp 2017 Világbajnokság Kft. már tavaly szerződtetett egy főleg kémiai kutatás-fejlesztéssel foglalkozó céget, hogy mérje fel az úszó-világbajnokság mobilapplikációs igényeit. A CheBio Kft. 24,5 millió forintos ajánlattal nyerte meg a feladatot.

photo_camera "Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy webshopunk jelenleg fejlesztés alatt áll. A FINA VB hivatalos termékeinek online árusítása hamarosan indul.Üdvözlettel,
A FINA Világbajnokság szervezői"

Kilenc nappal az indulás előtt a vizes vébé hivatalos webshopját sem sikerült beindítani, pedig Bp 2017 Világbajnokság Kft. 2,1 milliárdért szerződött Kuna Tibor cégével, a Trinity International Kft.-vel, hogy elvégezze a vébé kommunikációs feladatait. Kuna Tibor a lapnak azt mondta., hogy ők lefejlesztették a webshopot, de a termékek feltöltése már a Bp 2017 Világbajnokság Kft. feladata lenne. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.