Nem történt bűncselekmény, megszűnt az eljárás Magomeddel szemben

bűnügy
2017 július 05., 09:46
comments 183

A Magyar Nemzet információi szerint bűncselekmény hiányában megszüntette a Komáromy 'G-Ras' Gergővel szemben elkövetett kényszerítés gyanújában indult eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az ügyben még Tényi István tett feljelentést, miután felkerült az internetre egy bizarr hangvételű videó, amin Magomed Daszajev mellett ülve Komáromy elnézést kért, amiért lemosható festékkel dobta meg a szovjet emlékművet. 

A lap arról is, hogy a csecsen származású, jelenleg állampolgárság nélküli, hontalan férfit a titkosszolgálati szervek is megfigyelhetik kapcsolatrendszere miatt, és hogy továbbra is zajlik tartózkodási kártyájának engedélyeztetése, miután az már közel három évvel ezelőtt lejárt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.