Elfelejtettek szólni a vizes vébé szóvivőjének, hogy csak az állami tévé forgathat a helyszíneken

Demcsák Zsuzsa, a vizes vébé háziasszonya pont arról beszélt egy szerdai sajtótájékoztatón, hogy milyen szuper lenne, ha minél több újságíró tudósítana a világbajnokság helyszíneiről: 

Egész biztosan mindenki forgathat, hiszen Magyarország számára egy olyan kiemelkedő eseményről van szó, ami mindannyiunk számára, akármilyen híradásról van szó, hogy az minél több emberhez eljusson, hiszen ez mindannyiunk számára nagyon fontos világesemény.

Majd nem sokkal később a szervezők a háziasszonyt is beavatták, hogy annyira azért mégsem fontos a világesemény, hogy az állami tévén kívül más is forgathasson a helyszíneken.

A Magyar Nemzet szerint a Hír TV-t és az RTL Klubot nemrég értesítették arról, hogy a világbajnokság helyszínein akkor se dolgozhatnak kameráikkal, ha épp nincs verseny, így abba a zónába se léphetnek be, ahol a versenyzőket lehetne kérdezni a versenyek után. 

Hogy ennek így mégis mi értelme, ahhoz Gyárfás Tamás, a FINA alelnöke sem tudott hozzászólni. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.