Mészáros Lőrinc cégét fogja reklámozni az Európa-ligában az Eszék

Csak Mészáros Lőrinc cégének logója szerepelhet az Eszék focicsapatának mezén a nemzetközi meccseken. A Magyar Nemzet szerint a felcsúti csodavállalkozó horvátországi focicsapata hiába szerzett a múlt héten egy új támogatót, élelmiszeripar területén működő helyi Zito csoport Dobro márkáját a játékosok csak a hazai bajnokságban viselhetik. 

Mészáros & Mészáros & DobroFotó: NK Osijek/Facebook

A nemzetközi meccseken az NK Osijek játékosainak továbbra is a Mészáros és Mészáros Kft.-t jelképező M betűt kell viselniük. 

A csapatnak azért kellett dönteni a márkák között, mert indulhat Európa-ligában, de az UEFA szabályai szerint minden csapatnak csak egy mezszponzora lehet.  Így a horvát helyett a magyar csodacég logóját találták előnyösebbnek.  

Tehát semmi akadálya, hogy ha Mészáros Lőrinc úgy érzi, hogy a hazai piac már túl szűk neki, a nemzetközi mezőnyben is bizonyíthassa, hogy MINDENHEZ ért.   

Az eszéki játékosok mezének hátoldalán eddig a magyar közbeszerzéseken szintén hibátlanul szereplő Duna Aszfalt logója szerepel. A céget pedig Szíjj László, Mészáros állandó üzlettársa irányítja. 

Mészáros cége tavaly közel 50 milliárd forintos árbevételt ért el, idén pedig az első fél évben több mint 10 milliárd forint megbízást nyert magyar közbeszerzéseken (konzorciumban), de bedolgozhatnak alvállalkozóként a felcsúti polgármester másik építőipari cégének, az R-Kord Kft.-nek is, a Püspökladány–Ebes közötti vasúti szakasz 74,9 milliárd forintos felújításánál.