Egyre szebben zöldell a parlagfű Buda legújabb, még át sem adott közparkjában

Budapest
2017 július 07., 14:10
comments 69

Fűt, fát (közparkot) ígértek a fideszes politikusok, de ebből egyelőre csak egyre termetesebb, erős, már-már fás szárú parlagfűtövek lettek Buda központjában, a Margit körúton, a három éve elbontott ipari minisztérium azóta is üresen álló telkén.

link Forrás

A parlagfű és más, allergiás panaszokat okozó növények eltakarítása a beruházó felelőssége lenne, ezért az MSZP II. kerületi szervezete bejelentést tett, kérve, hogy azonnal takarítsák el a parlagfüvet, és hogy hozzák nyilvánosságra a beruházás részletes ütemtervét is, hátha abból kiderül, hogy mikor lesz bármi a három éve álló projektből. (Via Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.