Egyre szebben zöldell a parlagfű Buda legújabb, még át sem adott közparkjában

Fűt, fát (közparkot) ígértek a fideszes politikusok, de ebből egyelőre csak egyre termetesebb, erős, már-már fás szárú parlagfűtövek lettek Buda központjában, a Margit körúton, a három éve elbontott ipari minisztérium azóta is üresen álló telkén.

A parlagfű és más, allergiás panaszokat okozó növények eltakarítása a beruházó felelőssége lenne, ezért az MSZP II. kerületi szervezete bejelentést tett, kérve, hogy azonnal takarítsák el a parlagfüvet, és hogy hozzák nyilvánosságra a beruházás részletes ütemtervét is, hátha abból kiderül, hogy mikor lesz bármi a három éve álló projektből. (Via Népszava)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.