Megdöbbent a mindent beborító Soros-plakátokat látva a német államminiszter

POLITIKA
2017 július 09., 18:47
comments 523

A budapesti Pride-ra is ellátogató Michael Roth Európa-ügyekért felelős német államminiszter arról írt az oldalán, hogy mostanában Magyarország nehéz tárgyalópartner, mert eltérő nézeteik vannak a menekültpolitikáról, a tudomány, a civil szervezetek és a média szabadságáról vagy a jogállamiságról. Ezért tartja fontosnak, hogy ne egymásról, hanem egymással beszéljenek.

Ezért amikor Budapesten járt, találkozott Takács Szabolccsal, a kormány európai ügyekért felelős államtitkárával, a civilek képviselőivel és a Momentum vezetőivel is.

Micheal Roth csinált egy képet az egyik Soros-plakátról is, amit azzal osztott meg, hogy a Soros György elleni állami kampányra nem talál szavakat. És ez a plakát lóg mindenhol Budapesten. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.