Árokba borult egy busz az M3-ason, többen súlyosan megsérültek

baleset
2017 július 10., 07:18
comments 21
Az úttestről lesodródott, összetört autóbusz az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, a 41-es kilométernél, Bag közelében
photo_camera Az úttestről lesodródott, összetört autóbusz az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, a 41-es kilométernél, Bag közelében Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Reggel Aszód felé árokba borult egy busz az M3-as autópályán. A balesetben többen megsérültek, több kilométeres torlódás alakult ki.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a baleset az M3-as Budapest felé vezető oldalán, a 41-es kilométernél történt, Aszód térségében, de a körülmények egyelőre tisztázatlanok.

Az MTI szerint a balesetben 22-en sérültek meg, egyikük életveszélyesen, négyen-öten pedig súlyosan.

photo_camera Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Frissítés: Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére elmondta, hogy a balesetet szenvedett buszon 38 utas és két sofőr utazott. Az előzetes vizsgálatok szerint az utasok közül huszonketten sérültek meg, tizennégyen könnyebben, nyolcan súlyosan.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.