Saját torkát vágta el egy dunaújvárosi giroszosnál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Előbb az utcán őrjöngött, majd egy giroszosnál elvágta saját torkát egy dunaújvárosi férfi. A Bors szerint a huszonéves áldozatot először vasárnap délután a piac mögötti utcában látták mezítláb tombolni, majd a Dunaújvárosi Egyetem épületébe szaladt be.

Miután a portás az épületből elzavarta, a szemközti giroszoshoz rohant be, ami előtt éppen takarították. Beszaladt a nyitott ajtón, a benti sörpadokkal kiéelte az ajtót, majd előkapott a mosogatóból egy konyhakést, és nyakon szúrta saját magát.

Szemtanúk szerint a férfi gyorsan elvérezhetett, mert az átvágott artériák miatt az ajtó és a padló is tiszta vér lett. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.