Hat hektáron égett az erdő Bugacon

Éppen a bugaci erdő leginkább védett része, a bioszféra rezervátum 5-6 hektárja égett tegnap – tájékoztat a Kiskunsági Nemzeti Park. A tűzoltók csak gyalog tudták megközelíteni a helyszínt, ezért kéziszerszámokkal dolgoztak. Szerencsére viszont jókor jött az eső, ami sokat segített a lángok megfékezésében.

2012-ben ugyanebben az erdőben égett le egy sokkal nagyobb, ezer hektáros terület, teljesen megsemmisítve az ősborókást.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.