Tényleg leszedi a kormány a Soros-plakátokat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hivatalosan is elismerte az ATV-nek a Kormányzati Tájékoztatási Központ, hogy napokon belül eltünteti az utcákról eddig propagandakampányának mélypontját, a Soros-féle plakátokat. 

Fotó: Zsú

Azt nem ismerik el, hogy a tiltakozások miatt. Ahogy azt sem, hogy elég furán fest a Sorossal teleplakátolt Budapest a vizes világbajnokság alatt. Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök a jövő hét elején érkezik, bár ő jelezte, hogy nem zavarja az általa is ellenségnek tartott Soros-ellenes hadjárat. Hamarosan életbe lép a Simicska-Jobbik közös plakátozás miatt hozott törvény. Azt a kormány eddig nem ismerte el, hogy rá is vonatkozna a pártok plakátkampányát tiltó törvény, de ez is szempont lehetett. 

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint egyébként pusztán arról van szó, hogy pont július 15-éig tervezeték a kampányt, ennyi, és természetesen az ellenzéket gyalázzák a közlemény többi részében. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.