Tényleg leszedi a kormány a Soros-plakátokat

Hivatalosan is elismerte az ATV-nek a Kormányzati Tájékoztatási Központ, hogy napokon belül eltünteti az utcákról eddig propagandakampányának mélypontját, a Soros-féle plakátokat. 

Fotó: Zsú

Azt nem ismerik el, hogy a tiltakozások miatt. Ahogy azt sem, hogy elég furán fest a Sorossal teleplakátolt Budapest a vizes világbajnokság alatt. Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök a jövő hét elején érkezik, bár ő jelezte, hogy nem zavarja az általa is ellenségnek tartott Soros-ellenes hadjárat. Hamarosan életbe lép a Simicska-Jobbik közös plakátozás miatt hozott törvény. Azt a kormány eddig nem ismerte el, hogy rá is vonatkozna a pártok plakátkampányát tiltó törvény, de ez is szempont lehetett. 

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint egyébként pusztán arról van szó, hogy pont július 15-éig tervezeték a kampányt, ennyi, és természetesen az ellenzéket gyalázzák a közlemény többi részében. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.