Álrendőrök próbáltak lefoglalni hárommillió forintnyi marihuánát

bűnügy
2017 július 13., 07:46
comments 33

Éppen házkutatást tartott négy, magát rendőrnek kiadó bűnöző egy budapesti lakáson, amikor valódi rendőrök tetten érték őket. A 42 éves, nagykőrösi H. Zsolt és három budapesti társa, a 27 éves Sz. Tamás, az 50 éves V. József és a szintén 50 éves F. István július 11-én a kora esti órákban egy I. kerületi, Fő utcai lakásban próbált lefoglalni hárommillió forint értékű marihuánát, amikor a valódi rendőrök rajtakapták őket.

link Forrás

A négy férfinak volt egy ötödik társa, a 33 éves, budapesti N. Nikolett, akit szintén elfogtak. A tettenéréskor három álrendőr már az utcán tartózkodott, a lakásban H. Zsoltot és N. Nikoletett fogták el. A lakást ezután az igazi rendőrök is átvizsgálták, ők 400 gramm "zöld színű, kábítószergyanús növényi törmeléket, feltehetően marihuánát", valamint valutát találtak és foglaltak le.

H. Zsolték eredményesebben házkutattak, legalábbi N. Nikolett barátjának autójában hét csomag, összesen közel 4,5 kilogrammnyi kábítószergyanús növényi törmeléket találtak.

A rendőrök a nyomozás során még ahhoz a pilisjászfalui házhoz is eljutottak, ahol a Fő utcai lakásból lefoglalt marihuánát termesztették.

A rendőrök a négy férfit csalás és kábítószer-birtoklás, N. Nikolettet kábítószer-birtoklás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, egyben kezdeményezték a gyanúsítottak előzetes letartóztatását. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.