Álrendőrök próbáltak lefoglalni hárommillió forintnyi marihuánát

2017 július 13., csütörtök 7:46
34

Éppen házkutatást tartott négy, magát rendőrnek kiadó bűnöző egy budapesti lakáson, amikor valódi rendőrök tetten érték őket. A 42 éves, nagykőrösi H. Zsolt és három budapesti társa, a 27 éves Sz. Tamás, az 50 éves V. József és a szintén 50 éves F. István július 11-én a kora esti órákban egy I. kerületi, Fő utcai lakásban próbált lefoglalni hárommillió forint értékű marihuánát, amikor a valódi rendőrök rajtakapták őket.

A négy férfinak volt egy ötödik társa, a 33 éves, budapesti N. Nikolett, akit szintén elfogtak. A tettenéréskor három álrendőr már az utcán tartózkodott, a lakásban H. Zsoltot és N. Nikoletett fogták el. A lakást ezután az igazi rendőrök is átvizsgálták, ők 400 gramm "zöld színű, kábítószergyanús növényi törmeléket, feltehetően marihuánát", valamint valutát találtak és foglaltak le.

H. Zsolték eredményesebben házkutattak, legalábbi N. Nikolett barátjának autójában hét csomag, összesen közel 4,5 kilogrammnyi kábítószergyanús növényi törmeléket találtak.

A rendőrök a nyomozás során még ahhoz a pilisjászfalui házhoz is eljutottak, ahol a Fő utcai lakásból lefoglalt marihuánát termesztették.

A rendőrök a négy férfit csalás és kábítószer-birtoklás, N. Nikolettet kábítószer-birtoklás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, egyben kezdeményezték a gyanúsítottak előzetes letartóztatását. (Via Police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt