Emberek, elképzelhető, hogy ma nem fog lerohadni rólunk a gatya

időjárás
2017 július 13., 04:07
comments 85

Hiába indult pont úgy a reggel, mint egy átlagos kánikulai napon, és volt Budapesten húsz fok már hajnali fél hatkor is, valami isteni csoda folytán ez alig fog melegedni. Délelőtt csak az ország Romániával határos részeire jósolnak 25 fok körüli hőmérsékletet, mindenütt másutt alatta marad ennek. A

A Kisalföld, a Bakony, a Vértes és a Gerecse térségében, illetve Budapesten szeles lesz a délelőtt, így marad a 19-21 fok. Délutánra, a szél enyhültével már itt is melegedhet az idő, de nem jósolnak többet 23-25 foknál így se.

Csapadékra ne nagyon számítsanak, napsütésre annál inkább. Ha vannak is néhol felhők, azok délutánra már eloszlanak. Gyönyörű, gyönyörű nap, élvezzék!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.