Az RMDSZ elnöke Sorosról: Egyetlen ember nem tud globális problémákat okozni, és rezsimeket megdönteni

külföld
2017 július 14., 12:55
comments 65

Az RMDSZ elnöke az RFI rádióban jelentette ki csütörtökön, hogy 

"egyetlen ember nem tud rezsimeket megdönteni, és főleg nem globális problémákat okozni, mint ahogyan időnként ezt Soros Györgyről tartják."

A Transindex beszámolója szerint Kelemen Hunor hozzátette, hogy mivel nem érti Liviu Dragnea PSD-elnök kijelentéseit, kritikáit, amiszerint az üzletember "ártó személyiség", nem is hajlandó vitába szállni velük. 

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (b) kezet fog Kelemen Hunorral, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnökével megbeszélésük előtt a Fidesz fővárosi székházában 2017. március 23-án.
photo_camera Fotó: Griechisch Tamás/Fidesz/MTI

Kelemen a beszélgetés során elmondta, hogy 1993-ban a Soros-alapítvány ösztöndíjasaként végezte gyakorlatát a Szabad Európa rádiónál. 

Ezért soha senki nem kért tőle semmit cserébe,

tette hozzá. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.