Mindössze két számot fog énekelni CeeLo Green a megnyitóünnepségen

bulvár
2017 július 14., 14:00
comments 145

A budapesti vizes vébé honlapján jelent meg a péntek esti megnyitó sztárfellépőjével, Ceelo Greennel egy rövid, de fura interjú. A beszélgetésből kiderült:

  • már járt Budapesten,
  • de a várost nem látta, talán majd most.
  • Még nem járt a Balatonnál. 
  • Még sosem járt nagyobb nemzetközi sporteseményen. 
  • A megnyitón zenekar nélkül lép fel, két dalt fog énekelni. 

Arra a kérdésre, hogy "miért döntött úgy, hogy vállalja a felkérést és Budapestre utazik?", az énekes úgy válaszolt, hogy 

"nemrég Budapesten jártam a Gumball rali résztvevőjeként. Este érkeztünk meg a városba és meg is jegyeztem magamnak, hogy milyen klassz lenne visszajönni egyszer és szétnézni a városban. A raliról hazatérve az ügynökségem jelezte, hogy kaptam egy felkérést egy budapesti fellépésre. Óriási öröm és megtiszteltetés volt számomra, az imént említett oknál fogva pedig nem volt kérdés, hogy itt a helyem."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.