Fiatalság, nyár, szerelem, Molnár Gyula

fesztivál
2017 július 15., 16:07
comments 180
Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke (b) festékszóróval vörös csillagot fest Molnár Gyula, a szocialista párt elnökének karjára az Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, az EFOTT-on a Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom sátránál Velencén
photo_camera Sarlót vagy kalapácsot nem kérsz, Gyula? Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

Egy kis nyári lazulás kedvéért megszakítjuk Harrach Péter-i komolyságú hírfolyamunkat, és az MTI alapján beszámolunk arról fontos ifjúsági-kulturális mozzanatról, hogy Molnár Gyula MSZP-elnök Kunhalmi Ágnes budapesti elnök társaságában fölkereste a fiatalos-bolondos-laza seggfogdosó-fesztivált, az EFOTT-ot, ez alkalomból Kunhalmi etsnő egy veres csillagot neoluxozott Molnár Gyula alkarjára. (Végre, itt az alkarom.)

Ha a helyszínt biztosító rendőri erőknek van egy kis humorérzékük, akkor beviszik Gyulát tiltott önkényuralmi Heineken miatt.

Egyébként még az EFOTT házatájához tartozó fontosság, hogy péntek este óriási, világraszóló – bár a FINA 2017 megnyitóját semmiképpen sem elhomályosító – rekorddal harmincezren voltak kíváncsiak Sean Paul fantasztikus show-jára. Akkora buli volt, hogy még a magyar fesztiválszezon Bonnie és Clyde-ja, Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs is tiszteletét tette a VIP-ben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.