Fiatalság, nyár, szerelem, Molnár Gyula

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Sarlót vagy kalapácsot nem kérsz, Gyula?Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

Egy kis nyári lazulás kedvéért megszakítjuk Harrach Péter-i komolyságú hírfolyamunkat, és az MTI alapján beszámolunk arról fontos ifjúsági-kulturális mozzanatról, hogy Molnár Gyula MSZP-elnök Kunhalmi Ágnes budapesti elnök társaságában fölkereste a fiatalos-bolondos-laza seggfogdosó-fesztivált, az EFOTT-ot, ez alkalomból Kunhalmi etsnő egy veres csillagot neoluxozott Molnár Gyula alkarjára. (Végre, itt az alkarom.)

Ha a helyszínt biztosító rendőri erőknek van egy kis humorérzékük, akkor beviszik Gyulát tiltott önkényuralmi Heineken miatt.

Egyébként még az EFOTT házatájához tartozó fontosság, hogy péntek este óriási, világraszóló – bár a FINA 2017 megnyitóját semmiképpen sem elhomályosító – rekorddal harmincezren voltak kíváncsiak Sean Paul fantasztikus show-jára. Akkora buli volt, hogy még a magyar fesztiválszezon Bonnie és Clyde-ja, Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs is tiszteletét tette a VIP-ben.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.