Ittasan vezette a buszt, felborult

Fotó: police.hu

Ittasan vezetés miatt indult eljárás az ellen a 48 éves férfi ellen, aki azt az autóbuszt vezette, ami pénteken 16:45 körül a 4-es számú főút 69-es kilométerszelvényében, Cegléd külterületén felborult. A balesetben a jelenlegi adatok szerint 2 ember súlyos, 13 könnyű sérülést szenvedett.

A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a rendőrök mintavételre előállították, majd őrizetbe vették. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.