Nagyvonal: Orbán Viktor 15 évvel azután, hogy Medgyessy Péter elverte, újra együtt tud nevetni egykori riválisával

politika
2017 július 15., 08:35

Orbán Viktor és Medgyessy Péter elásta a csatabárdot, ugyanis 15 évvel azután, hogy az MSZP egykori miniszterelnöke a Fidesz vezetőjét legyőzte a 2002-es választáson, újra együtt tud nevetni a két egykori rivális.

photo_camera Lévai Anikó, Orbán Viktor és Medgyessy Péter Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ez igen! Micsoda nagyvonalúság! Nem hiába: ez a vizes vb, ez a mi kis saját pótolimpiánk egységbe olvasztotta a nemzetet.

A miniszterelnök vizes vb-s videójából az is kiderült, hogy egyszerűen imádják a fiatalok, a tűzijátékról nem készült annyi fotó, mint Orbánról:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.