Leváltották a fideszes polgármestert Orgoványban

POLITIKA
2017 július 16., 20:43
comments 61

Gál Szilvia független jelöltet választották Orgovány polgármesterévé a vasárnap tartott időközi voksoláson - írja az MTI. A részvétel éppen meghaladta az ötven százalékot: a 2718 szavazóból 1384-en adtak le érvényes szavazatot. Az időközi választást azért tartották, mert a képviselő-testület március 29-én feloszlatta magát (egy több éve húzódó elszámolási vita van a háttérben).

A korábbi polgármester, Lóczi Boglárka (Fidesz-KDNP-Nemzeti Fórum) 291 szavazatot kapott, míg fő kihívója, a független Gál Szilvia 569 szavazatot szerzett. Egy másik független jelölt, Maszlik István 490 szavazatot kapott. (MTI)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.