Befeküdt a táborozó kislányok sátrába, ahol simogatta és csókolgatta őket a komlói tanár

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Komlói Járási Ügyészség hétfőn közölte azt az MTI-vel, hogy szexuális visszaélés miatt emelt vádat a férfi ellen, aki az általa szervezett táborokban molesztálta a felügyelete alatt álló kislányokat. 

A pedagógus művészeti táborokat szervezett több éven keresztül Baranya és Tolna megyében 7 és 14 év közötti gyermekek számára. A 2014-ben és a 2015-ben rendezett táborokban ismerkedett meg a két későbbi sértettel; "a 11 és 12 éves kislánnyal a többi táborozónál többet foglalkozott."

A férfi rendszeresen egy sátorban aludt a kiskorú táborozókkal, mikor a többiek elaludtak, a kiválasztott lányok mellé feküdt, ruhájuk alá benyúlva a hasukat, a mellüket simogatta, és többször szájon csókolta őket. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.