Hatszázezer lőszert vásárol a NAV

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Pénteken tette közzé a NAV azt a közbeszerzési felhívást, ami során egy évre elegendő lőszerrel látnák el a szervezet pénzügyőreit és a pénzügyi nyomozóit. A kiírás szerint a 611 200 pisztolyokba és gépkarabélyokba szánt lőszer mellett 3200 sörétes lövedéket és ezer vaktöltényt is vásárolna az adóhatóság. A Magyar Idők szerint a beszerzés egy évre láthatja el a NAV fegyvereseit lövedékekkel.

Fotó: Kelemen Zoltán Gergely/MTI/MTVA
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.