Hatszázezer lőszert vásárol a NAV

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Pénteken tette közzé a NAV azt a közbeszerzési felhívást, ami során egy évre elegendő lőszerrel látnák el a szervezet pénzügyőreit és a pénzügyi nyomozóit. A kiírás szerint a 611 200 pisztolyokba és gépkarabélyokba szánt lőszer mellett 3200 sörétes lövedéket és ezer vaktöltényt is vásárolna az adóhatóság. A Magyar Idők szerint a beszerzés egy évre láthatja el a NAV fegyvereseit lövedékekkel.

Fotó: Kelemen Zoltán Gergely/MTI/MTVA

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.