Megégett, mégsem vitték orvoshoz lányukat a tatárszentgyörgyi szülők, mert "féltek, hogy rossz hírbe kerülnek"

Életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetbe vettek két embert Tatárszentgyörgyön. Az élettársak gyereke még 2015 decemberében szenvedett másod- illetve harmadfokú égési sérüléseket, miután nekiment a fatüzelésű kályhának és ruhája meggyulladt. 

A férfi eloltotta a tüzet, de a sérült lányhoz nem hívtak orvost - helyettes később kenőccsel és olajjal kenegették a gyereket, akinek az állapota nem javult, sebei elfertőződtek, ezután kórházba kellett vinni. Az élettársak attól tartottak, hogy "rossz hírbe kerülnek a faluban", így még a háziorvost sem értesítették. A gyereket életveszélyes állapotban ápolják a kórházban. Életveszélyes állapotba került, ezért most életveszélyt okozó testi sértés miatt vonják felelősségre a szülőket. (Blikk)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.