Megégett, mégsem vitték orvoshoz lányukat a tatárszentgyörgyi szülők, mert "féltek, hogy rossz hírbe kerülnek"

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetbe vettek két embert Tatárszentgyörgyön. Az élettársak gyereke még 2015 decemberében szenvedett másod- illetve harmadfokú égési sérüléseket, miután nekiment a fatüzelésű kályhának és ruhája meggyulladt. 

A férfi eloltotta a tüzet, de a sérült lányhoz nem hívtak orvost - helyettes később kenőccsel és olajjal kenegették a gyereket, akinek az állapota nem javult, sebei elfertőződtek, ezután kórházba kellett vinni. Az élettársak attól tartottak, hogy "rossz hírbe kerülnek a faluban", így még a háziorvost sem értesítették. A gyereket életveszélyes állapotban ápolják a kórházban. Életveszélyes állapotba került, ezért most életveszélyt okozó testi sértés miatt vonják felelősségre a szülőket. (Blikk)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.