Percenként 16 ezer magyar gyújtott rá a múlt hónapban

Egészségügy
2017 július 17., 04:55
comments 50

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. adataira hivatkozva számot be arról a Világgazdaság, hogy annyira felpörgött a dohánypiac Magyarországon, hogy jó eséllyel megdől idén az éves forgalmi rekord. A dohánytermékek kiskereskedelmi forgalma "júniusban meghaladta az 56,5 milliárd forintot, ezzel az idei második negyedévben az értékesítés elérte a 160 milliárd forintot az első fél évé pedig megközelítette a 280 milliárdot." A lap szerint

júniusban 693 millió szál cigarettát szívtak el a magyarok, ami azt jelenti, hogy percenként több mint 16 ezren gyújtottak rá.

Emellett még elkelt 471 tonna dohány és több mint 45 millió szál szivarka is. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.