Ashton Kutcher kiakadt, hogy a gyerekeit lefotózták a Duna Aréna lelátóján

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Júliusban a Mammutban derült ki, hogy Budapesten van Asthon Kutcher. A színész a nálunk forgató, szintén színész feleségét, Mila Kunist kísérte el, velük tartott a két gyerekük is, szeptemberig élnek Budapesten. 

A családot az MTI (ahogyan az AFP is) boldogan fedezte fel a Duna Aréna lelátóján, több fotót is készítettek róluk és hoztak nyilvánosságra, a tévéközvetítésben is sokáig mutatták őket, ahogy Kemény Dénessel beszélhetnek. Amin viszont Asthon Kutcher kiakadt, mert direkt kérte, hogy a két gyerek, Wyatt és Dimitri ne szerepeljen a képeken, miközben azt is elismeri, hogy nyilvános rendezvényen voltak, de a gyerekeket szeretnék megóvni a sajtótól.

Fotó: Ashton Kutcher Twitter

A vébés jegyeken egyébként szerepel, hogy a látogatók a belépéssel, jegyvásárlással hozzájárulnak, hogy felvételek készüljenek róluk, amelyeket aztán használni is lehet. 

Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

(hvg)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.