Csányi Sándor bevásárolta magát a magánegészségügybe

2017 július 18., kedd 15:18
146

Az Index ír arról, hogy az OTP vezetője megvette a Budai Egészségközpontot. Ez a GVH-hoz kedden beadott engedélykérelemből derült ki. A Budai Egészségközpont már most is komoly szereplő a magánegészségügyi piacon, több mint 150 orvosuk van három budai rendelőben. 

A vállalkozás korábban a Századvég alapítójának, Heim Péternek és Varga Péter Pál kórházigazgatónak a tulajdonában volt, később beszállt egy ismeretlen hátterű, Luxemburgban bejegyzett cég, amit az Index szerint egy másik századvégeshez, Szalay-Bobrovniczky Kristófhoz szokás kötni. Aztán tavaly év végén minden visszakerült Varga Péter Pálhoz, Csányi Sándornak így már csak vele kellett megállapodnia. A vételárat nem ismerni. 

Azt már jó ideje lehet sejteni, hogy a botrányos állapotban lévő állami egészségügyi rendszer mellett egyre nagyobb szerep juthat majd a magánszereplőknek, nyilvánvalóan nem véletlen, hogy az utóbbi időben egyre látványosabban mozognak a környéken Fidesz-közeli figurák. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt