Egy magyar modell is szerepel az új Star Warsban

FILM
2017 július 18., 10:25
comments 71
link Forrás

Az utolsó Jedik trailerének egyik jelenetébe vette észre a Magyar Nemzet Nemes Zoét, aki jelenleg Londonban jár egyetemre. 

link Forrás

Miután ott regisztrált egy casting ügynökségnél, egy héttel később már be is hívták a Csillagok háborúja nyolcadik epizódjának meghallgatására. 

Zoé a lapnak azt mondta, hogy a részletekrők csak azután beszélhet, hogy decemberben kijött a film. A lány egyébként szerepelt Paul Thomas Anderson a legújabb filmjében, a Phantom Threadben is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.