Magyarországon már árulnak Despacito ízű fagyit, és megszületett a sajószentpéteri Despacito is

Aki kapcsolt be kereskedelmi rádiót az elmúlt négy hónapban a világ kb. bármely országában legalább 10 percre, az egészen biztosan hallotta már az év slágerének kikiáltott, Despacito című számot, a Puerto Ricó-i Luis Fonsitól és Daddy Yankee-től (esetleg még Justin Biebertől is).

A dal körül elég nagy a felhajtás, jó eséllyel nemsokára a Despacito klipje lesz a legnézettebb videó a Youtube-on (sőt, ha összeadjuk a Justin Bieber-féle verziók nézőszámait az eredeti klippel, akkor már most is ez a leghallgatottabb szám a Youtube-on). Közben nemzeti és nemzetközi slágerlistákat vezet, és a feldolgozásaival már nem is Dunát, de Amazonast lehet rekeszteni.

Már megszületett a dal első magyar feldolgozása is, Jolly és Marcos még a horvát tengerpartra is leugrottak, hogy egy igazán forró, karibi hangulatú klippel fejelhessék meg a dalukat:

Nem kellett sokat várni: mostanra megjelentek a lokális Despacito-feldolgozások is az országban. Ezek közül az első

a sajószentpéteri Despacito,

aminek szerzői egy Mazsi nevű embernek kívánnak boldog születésnapot.

A Despacito-őrületet a ceglédi Zöldházak Cukrászda is igyekezett meglovagolni, ők

Despacito ízű fagyit kínálnak.

A fagyiról a Ceglédi TV is készített riportot, amiből kiderül, hogy a Despacito egy

málnás-gyömbéres citrusmix, leheletnyi kókusszal.

Dalolásra fel!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.