Kovács "G" Béla azért nem ment el korábbi meghallgatására, mert kagylóba lépett egy orosz bábállamban

politika
2017 július 19., 16:59
comments 90

Kiderült, miért nem ment el pár hete az ügyészségi meghallgatására Kovács "G" Béla, a Jobbik kémügybe keveredett Európai Parlamenti képviselője. Azt mondta az újságíróknak:

Abháziában kagylóba lépett, vérmérgezést kapott, orvosi ellátásra szorult, és se telefonálni, se internetezni nem tudott

– derül ki az RTL Klub riportjából. Az orosz bábállamból ugyanis, mint elmondta, nem lehet kifelé telefonálni, és a szállodájában "a számítógépet a Business Centerből a recepcióra vitték".

A férfit költségvetési csalás gyanúja miatt idézték be a Központi Nyomozó Főügyészségre. A politikus az ügyészek szerint álgyakornokokat foglalkoztatott az EP-ben. A másik, kémügyével kapcsolatban azt mondta, hogy szerinte csak le akarja járatni őt a Fidesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.