Netanjahu kiugrott a Bozsik Stadionba passzolgatni

külföld
2017 július 19., 09:48
comments 73

Váratlanul beugrott Benjámin Netanjahu a Honvéd elleni BL-meccsre készülő Hapoel Beer-Seva edzésére a Bozsik Stadionba kedd este. A Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának szerdai visszavágója előtt az izraeli miniszterelnök beállt egy kicsit passzolgatni a játékosok közé.

link Forrás

"Sok szerencsét kívánok a találkozóra. Megtiszteltetés, hogy beállhattam a bajnokcsapat tagjai közé passzolgatni. Az egész ország a csapat mögött van,"

mondta a játékosoknak az izraeli kormányfő.

link Forrás

A szerda este 21.15-kor kezdődő párharc továbbjutója a litván Zalgiris Vilnius, vagy a bolgár Ludogorec együttesével találkozik majd a következő körben. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.