Öt irakit dugott el trélerén a bolgár sofőr

bűnügy
2017 július 19., 06:16

Nem sokkal éjfél előtt akart Magyarország területére lépni kedd este a csanádpalotai határátkelőnél egy bolgár sofőr. A magyar és és a román rendőrök az autószállító tréler közös ellenőrzése során egy rejtekhelyet találtak, benne pedig öt iraki férfit. Ők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, írja a Police.hu.

A tréler bolgár sofőrjével szemben embercsempészés, az öt iraki férfival szemben tiltott határátlépés miatt indított eljárást a román határrendőrség. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.