Akinek Cee Lo Green sem volt elég, annak ingyenes, nagyszabású záróshow-val kedveskednek a vizes vb végén

Jövő vasárnap nagyszabású újcirkusszal és táncprodukcióval zárul a magyarországi vizes világbajnokság. A Papp László Sportarénában sorra kerülő esemény a közönségnek ingyenes, de a belépéshez szükséges helyre szóló jegyek foglalása.

A szervezők közleménye szerint a látványos előadásban több mint 200-an vesznek részt, köztük kb. 80 artista és több mint 50 táncos, akik 18 országból érkeznek.

„Nem szeretnénk felfedni a produkció minden részletét, annyit azonban elárulhatok, hogy különleges élményben lesz része a nézőknek. Háromszintes ház magasságáig emelkedő díszletek és egy monumentális báb is megjelenik majd a színpadon, a látványos fényekért 600 lámpa, az akrobaták biztonságáért pedig egy 13 motor által vezérelt hiperintelligens reptető-rendszer felel majd”

– mondta Vági Bence, a produkció rendezője, az első magyar újcirkusz társulat, a Recirquel alapítója és művészeti vezetője. Kiemelte, hogy mindent összevetve kb. 500-an dolgoznak a produkció sikeréért.

Az előadás mindegyik eleme (a jelmezek, a díszletek, sőt még a zene is) magyar alkotók és kivitelezők munkája. A show látványtervezője Iványi Árpád, a jelmeztervező Kasza Emese, a zeneszerzők Sárik Péter és Elek Norbert.

A körülbelül 40 perces előadás a magyar mitológiából jól ismert történetre épül, a koreográfiában pedig különlegesen izgalmas módon jelenik meg majd a víz – olvasható a közleményben. Az előadást keleti és magyar zenei hangzásvilág kíséri, utalva ezzel a következő vb helyszínére, a dél-koreai Kvangdzsura is.

CeeLo Green háromszoros Grammy-díjas amerikai énekes 17. vizes vb megnyitóján a Lánchíd pesti hídfőjénél, a Duna vizén kialakított alkalmi színpadon július 14-én.Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A látványos záróünnepségre az ingyenes, helyre szóló jegyek hétfőn 10 órától foglalhatók a szabad helyek függvényében, de a záróprodukciót az M4 Sport csatornán élőben is figyelemmel lehet majd követni. További információk a záróshow honlapján vannak(MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.