Egy volt középiskolai kémiatanár drogot kotyvasztott Új-Mexikóban

John W. Gose 56 éves volt középiskolai kémiatanárt 9 év börtönre ítélték, miután, hasonlóan a Breaking Bad című sorozat főszereplőjéhez, Walter White-hoz, Új-Mexikóban drogot kotyvasztott. (Jó, Gose azért nem halálos beteg.) A büntetéséből valószínűleg csak négy évet kell majd leülnie, utána szabadlábra kerülhet.

Az utóbbi évek (ha nem minden idők) egyik legjobb tévésorozatáról itt írtunk

Gose-t októberben kapták el a rendőrök, amikor egy rutin közúti ellenőrzésen üveget, gumiruhát, gumicsöveket és vegyületeket találtak nála. Nem saját használatra gyártott: 44 800 dollárnyi drogalapanyagot találtak nála, így akár 20 évet is kaphatott volna. Májusban bűnösnek vallotta magát négy metamfetaminnal kapcsolatos vádpontban is.

Egy cellatársának árulta el, hogy a texasi El Pasóban és az új-mexikói Las Crucesben is tanított természettudományt. (AP)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.