Egy volt középiskolai kémiatanár drogot kotyvasztott Új-Mexikóban

bűnügy
2017 július 20., 21:21
comments 28

John W. Gose 56 éves volt középiskolai kémiatanárt 9 év börtönre ítélték, miután, hasonlóan a Breaking Bad című sorozat főszereplőjéhez, Walter White-hoz, Új-Mexikóban drogot kotyvasztott. (Jó, Gose azért nem halálos beteg.) A büntetéséből valószínűleg csak négy évet kell majd leülnie, utána szabadlábra kerülhet.

photo_camera Az utóbbi évek (ha nem minden idők) egyik legjobb tévésorozatáról itt írtunk

Gose-t októberben kapták el a rendőrök, amikor egy rutin közúti ellenőrzésen üveget, gumiruhát, gumicsöveket és vegyületeket találtak nála. Nem saját használatra gyártott: 44 800 dollárnyi drogalapanyagot találtak nála, így akár 20 évet is kaphatott volna. Májusban bűnösnek vallotta magát négy metamfetaminnal kapcsolatos vádpontban is.

Egy cellatársának árulta el, hogy a texasi El Pasóban és az új-mexikói Las Crucesben is tanított természettudományt. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.