Juhász Péter szerint Rogánné pont olyan Rolexet visel, mint amiért a fideszes sajtó nekiesett Botka Lászlónak

politika
2017 július 20., 05:29

Facebook-oldalán tette közzé Rogán Antal feleségének, Rogán Cecíliának egy közelmúltban készült fotóját Juhász Péter, az Együtt politikusa. 

link Forrás

Juhász arról ír, hogy pár hónapja a fideszes média azzal rontott neki Botka Lászlónak, hogy egy drága, több millió forintot érő Rolex órája van, viszont szerinte a fotón azt látni, hogy Rogán Cecília is ugyanilyen, Rolex Datejust órát visel, annak is a fehérarany csatos változatát, ami újonnan 2,5 millió forintba kerül. 

Az Együtt politikusa felismerte Rogánné cipőjét is, a Valentino egy tavalyi modelljét, ami 520 euróba kerül. A táskára viszont nem ismert rá, ehhez követőitől kért segítséget. 

Rogán Antalnak vagyonnyilatkozata szerint amúgy 400 ezer forintnyi megtakarítása van. Igaz, a miniszter legutóbb is azt állította, hogy a zaciban vette méregdrága aktatáskáját

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.