Trump fia jövő héten áll a szenátus hírszerzési bizottsága elé

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Donald Trump amerikai elnök fiát, ifjabb Donald Trumpot, Jared Kushnert, az elnök vejét és Paul Manafortot, Trump korábbi, orosz kapcsolatai miatt távozni kényszerült kampányfőnökét is meghallgatják a jövő héten az amerikai szenátus bizottságai - tudatta helyi idő szerint szerdán a szenátus.

Manafortot és ifjabb Donald Trumpot a hírszerzési bizottság fogja meghallgatni. Kushnernek pedig, aki Trump egyik legközelebbi tanácsadója, az igazságügyi bizottság előtt kell megjelennie hétfőn.

A bizottság annak a találkozónak a történéseit igyekszik kideríteni, amelyről a múlt héten láttak napvilágot részletek.

Ifjabb Donald Trump múlt hét kedden maga osztotta meg azt a levelezést, amely szerint egy brit ismerőse a tavalyi elnökválasztási kampány idején azzal kereste meg, hogy egy orosz ügyész, az orosz kormány támogatásának részeként, terhelő adatokat tudna átadni Trump kampánystábjának Hillary Clintonról, a Demokrata Párt akkori elnökjelöltjéről. A találkozón a republikánus elnökjelölt Trump fia mellett Kushner és Manafort is részt vett.

Az érintett orosz jogász, Natalja Veszelnyickaja szerdán tudatta, hogy áll az amerikai törvényhozás rendelkezésére, "ha hallani szeretnék a valódi történetet". (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,1 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.