Veszett hiúz támadt meg egy békés kutyasétáltatót Arizonában

ÁLLAT
2017 július 20., 10:32
comments 78

A hiúz először egy németjuhászra támadt rá az arizonai Anthemben. Amikor Steve Verschoor le akarta rángatni a kutyájáról, a hiúz őt is megharapta. Az esetről készült videón látszik, hogy Verschoor alig bírja lerázni magáról az állatot.

link Forrás

Verschoort a támadás után kezelni kellett, a hiúz valószínűleg veszett volt. Most is oltásokra jár. A támadás után az állatot a vadőrök lelőtték, mert tartani lehetett attól, hogy másokat is megtámad. (IBT)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.