Rengeteg kokaint találtak idén az amerikai határőrök

bűnügy
2017 július 21., 09:32
comments 13

Elképesztő mennyiségű kokaint foglaltak le a még le sem zárult pénzügyi évben az amerikai határőrök (a pénzügyi év az USA-ban október 1-től szeptember 30-ig tart).

2016. októberétől idén június végéig 55 tonnát koboztak el, jórészt kikötőkben. A 2015 - 2016-os évben három hónappal hosszabb időszak alatt csak 26,4 tonnát, míg a 2014 - 2015-ös pénzügyi évben 22,3 tonnát.

A fontban megadott mennyiség egy amerikai táblázat szerint így néz ki:

Az amerikai határőrök által lefoglalt kokain mennyisége az elmúlt három pénzügyi évben, fontban kifejezve.
photo_camera Az amerikai határőrök által lefoglalt kokain mennyisége az elmúlt három pénzügyi évben, fontban kifejezve. Fotó: statista.com

(statista.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.