Én annyit láttam, hogy ide egy ilyen gömbszerű történet csapódott

időjárás
2017 július 22., 18:12
comments 124

Önmagában éppen csak berakható hír lenne, hogy szombaton egy rakás lakó piros vagy narancsszínű gömbvillámot vélt látni Szombathelyen. Az egyik szomszéd igen szórakoztató beszámolója miatt viszont mindenkinek kifejezetten forrón ajánlom az alant látható videó megtekintését!

A 112 Press remek videóját igazából az elejétől 1:30-ig érdemes nézni, a szuperszomszéd 0:43-tól mesél.

link Forrás

Abban a szem- és fültanúk abszolúte megegyeztek, hogy óriás dörrenést hallottak, mielőtt a Luna és a Minerva utca kereszteződésében álló családi ház kerítése mellé ültetett tujasor minden átmenet nélkül, hatalmas lánggal égni nem kezdett, többen pedig egy fényes, pirosas gömb becsapódását is látták ugyanekkor. 

De mit ér egy bármennyire is izgalmas hír, ha nem úgy adják elő, mint a szomszédasszony?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.