Meghalt Kevin apukája a Reszkessetek betörőkből

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A TMZ szerint egy Palo Alto-i hotelszobában a személyzet találta meg a 71 éves John Heard amerikai színész holttestét. Heard messze legismertebb szerepe Kevin McCallister apukájáé volt a Reszkessetek betörőkből.

Heardön szerdán kisebb hátműtétet végeztek el egy helyi kórházban, a szállodában ezt próbálta kipihenni. A halála oka egyelőre ismeretlen, de a rendőrség annyit már kiszivárogtatott, hogy nem gyanakszanak idegenkezűségre. Heard szerepelt a Big és a Gladiátor című filmekben, a Maffiózók című tévésorozatban pedig egy korrupt rendőrt alakított. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.