8 halott, több tucat sérült egy texasi parkolóban álló halálkamionban

bűnügy
2017 július 23., 07:13
comments 41

Feltehetően emberkereskedelem áldozat lett az a 8 ember, akik vasárnapra virradóra életüket vesztették a texasi San Antonióban. Rajtuk kívül 28-an vannak kritikus állapotban azok közül, akiket egy Walmart áruház parkolójában álló kisbuszból szabadított ki a rendőrség hajnalban. 

Egyelőre sokkal több a kérdés, mint a válasz az ügyben: nem tudni azt sem, honnan és hova tartott a mikrobusz, ami biztos, hogy a 8 áldozat közül kettő gyerek. A CBS-hez tartozó  KENS5 csatorna riportja szerint a sérültek közül többeket életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.

A tűzoltókat hajnali fél 1 magasságában riasztották az autópálya melletti üzletközponthoz, ők találták meg a holttesteket és a túlélőket. A sofőrt még nem azonosították, de őrizetbe vették. 

William McManus rendőrfőnök szerint egyértelműen emberkereskedelemmel összefüggő bűncselekmény ügyében emelnek majd ellene vádat és folytatnak további nyomozást. (International Business Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.