Cseh László és Szilágyi Liliána sem jutott döntőbe vasárnap

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az 50 méteres pillangó elődöntőjében Cseh László egy rossz rajt után csak az ötödik helyre ért be 23.51-es idővel, így tizenegyedik lett és nem jutott be a döntőbe. De mint a futam után elmondta, eleve nem ezt gondolta fő számnak a vébén, elsősorban 100 és 200 méterre koncentrál. 

Szilágyi Liliána a 100 méteres pillangó első elődöntőjén ötödik helyen végzett, 57,75-ös idejével jobbat úszott, mint a délelőtti előfutamon, de a döntőbe jutáshoz ez sem volt elég, kilencedik lett, 11 századdal pont lecsúszott a döntőről. 

Szilágyi a futam után azt mondta, hogy elégedett az úszásával, és a 200 métertől majd még jobb eredményt vár. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.