Cseh László és Szilágyi Liliána sem jutott döntőbe vasárnap

sport
2017 július 23., 16:03
comments 59

Az 50 méteres pillangó elődöntőjében Cseh László egy rossz rajt után csak az ötödik helyre ért be 23.51-es idővel, így tizenegyedik lett és nem jutott be a döntőbe. De mint a futam után elmondta, eleve nem ezt gondolta fő számnak a vébén, elsősorban 100 és 200 méterre koncentrál. 

Szilágyi Liliána a 100 méteres pillangó első elődöntőjén ötödik helyen végzett, 57,75-ös idejével jobbat úszott, mint a délelőtti előfutamon, de a döntőbe jutáshoz ez sem volt elég, kilencedik lett, 11 századdal pont lecsúszott a döntőről. 

Szilágyi a futam után azt mondta, hogy elégedett az úszásával, és a 200 métertől majd még jobb eredményt vár. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.