Felborult utánfutóban ragadt lovat mentettek a tűzoltók Budapesten

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága osztott meg egy videót arról, hogy vasárnap felborult egy lószállító utánfutó a Szentmihályi úton, miután egy autó belerohant az utánfutót szállító járműbe.

A beszámoló szerint a tűzoltók már közeledve a helyszínhez lekapcsolták a szirénát, hogy ne ijesszék meg még jobban az állatot. Megérkezésükkor a ló állt a felborult utánfutóban, és nyugodtan tűrte, hogy a csendes eszközökkel dolgozó tűzoltók a gazda segítségével kiszabadítsák. 

A kiszabadulása után már legelészett a közeli parkban, így remélhetően az ijedtségen kívül nem esett komolyabb baja, írják még a tűzoltók.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.