Felborult utánfutóban ragadt lovat mentettek a tűzoltók Budapesten

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága osztott meg egy videót arról, hogy vasárnap felborult egy lószállító utánfutó a Szentmihályi úton, miután egy autó belerohant az utánfutót szállító járműbe.

A beszámoló szerint a tűzoltók már közeledve a helyszínhez lekapcsolták a szirénát, hogy ne ijesszék meg még jobban az állatot. Megérkezésükkor a ló állt a felborult utánfutóban, és nyugodtan tűrte, hogy a csendes eszközökkel dolgozó tűzoltók a gazda segítségével kiszabadítsák. 

A kiszabadulása után már legelészett a közeli parkban, így remélhetően az ijedtségen kívül nem esett komolyabb baja, írják még a tűzoltók.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.