Felborult utánfutóban ragadt lovat mentettek a tűzoltók Budapesten

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága osztott meg egy videót arról, hogy vasárnap felborult egy lószállító utánfutó a Szentmihályi úton, miután egy autó belerohant az utánfutót szállító járműbe.

A beszámoló szerint a tűzoltók már közeledve a helyszínhez lekapcsolták a szirénát, hogy ne ijesszék meg még jobban az állatot. Megérkezésükkor a ló állt a felborult utánfutóban, és nyugodtan tűrte, hogy a csendes eszközökkel dolgozó tűzoltók a gazda segítségével kiszabadítsák. 

A kiszabadulása után már legelészett a közeli parkban, így remélhetően az ijedtségen kívül nem esett komolyabb baja, írják még a tűzoltók.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.