Kegyhellyé kezd válni egy négy hónapja beszakadt pécsi csatornafedél

Fotó: Janek

Értékegyeztetéssel ZUK típusú kistehergépkocsira cserélné egy pécsi járókelő azt a lyukat, ami már több, mint negyedéve díszíti az utcát a kulturális negyedben. 

Fotó: Janek

Az aknafedél beroskadása útján létrejött lyuk a lehető legjobbat hozta ki az Ismeretlen Hősből, aki annyira megszerette azt, hogy már a magáénak érzi, így cetlit tett ki rá, hogy szívesen eladná.

Felvettem a kapcsolatot az utcaművésszel, aki kísérleti irányban tervezi továbbvinni a projektet:

Pécsett a kulturális negyedben, a Kodály központtal szemben 4 hónapja vár sorsára ez a szerencsétlen beszakadt csatornafedél. Jövő héten ráfestem, hogy "Orbán egy Geci", kíváncsi vagyok, meddig marad úgy.

Mi is kíváncsiak vagyunk, a fedél sorsáról hűségesen be fogunk számolni. Hogy is ne tennénk, ha egyszer 2017 legjobb hirdetésbefejező mondatát köszönhetjük a sztorinak, miszerint

Ha érdekli az ajánlat keressen bizalommal, a lyukban!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.