Kegyhellyé kezd válni egy négy hónapja beszakadt pécsi csatornafedél

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Fotó: Janek

Értékegyeztetéssel ZUK típusú kistehergépkocsira cserélné egy pécsi járókelő azt a lyukat, ami már több, mint negyedéve díszíti az utcát a kulturális negyedben. 

Fotó: Janek

Az aknafedél beroskadása útján létrejött lyuk a lehető legjobbat hozta ki az Ismeretlen Hősből, aki annyira megszerette azt, hogy már a magáénak érzi, így cetlit tett ki rá, hogy szívesen eladná.

Felvettem a kapcsolatot az utcaművésszel, aki kísérleti irányban tervezi továbbvinni a projektet:

Pécsett a kulturális negyedben, a Kodály központtal szemben 4 hónapja vár sorsára ez a szerencsétlen beszakadt csatornafedél. Jövő héten ráfestem, hogy "Orbán egy Geci", kíváncsi vagyok, meddig marad úgy.

Mi is kíváncsiak vagyunk, a fedél sorsáról hűségesen be fogunk számolni. Hogy is ne tennénk, ha egyszer 2017 legjobb hirdetésbefejező mondatát köszönhetjük a sztorinak, miszerint

Ha érdekli az ajánlat keressen bizalommal, a lyukban!

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.