Kegyhellyé kezd válni egy négy hónapja beszakadt pécsi csatornafedél

humor
2017 július 24., 11:36
comments 84
photo_camera Fotó: Janek

Értékegyeztetéssel ZUK típusú kistehergépkocsira cserélné egy pécsi járókelő azt a lyukat, ami már több, mint negyedéve díszíti az utcát a kulturális negyedben. 

photo_camera Fotó: Janek

Az aknafedél beroskadása útján létrejött lyuk a lehető legjobbat hozta ki az Ismeretlen Hősből, aki annyira megszerette azt, hogy már a magáénak érzi, így cetlit tett ki rá, hogy szívesen eladná.

Felvettem a kapcsolatot az utcaművésszel, aki kísérleti irányban tervezi továbbvinni a projektet:

Pécsett a kulturális negyedben, a Kodály központtal szemben 4 hónapja vár sorsára ez a szerencsétlen beszakadt csatornafedél. Jövő héten ráfestem, hogy "Orbán egy Geci", kíváncsi vagyok, meddig marad úgy.

Mi is kíváncsiak vagyunk, a fedél sorsáról hűségesen be fogunk számolni. Hogy is ne tennénk, ha egyszer 2017 legjobb hirdetésbefejező mondatát köszönhetjük a sztorinak, miszerint

Ha érdekli az ajánlat keressen bizalommal, a lyukban!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.