Láncfűrészes támadót keres a rendőrség Schaffhausenben

bűnügy
2017 július 24., 09:22
comments 34

Láncfűrészes férfi támadt emberekre Svájcban, a német határ közelében fekvő Schaffhausenben – írta meg egy szemtanúra hivatkozva a Blick.

A rendőrség elmondta, hogy öten sérültek meg, közülük ketten súlyosan. A hatóságok több részletet nem hoztak nyilvánosságra, de egy időre lezárták Schaffhausen központját, és a Blick szerint keresik a gyanúsítottat. A rendőrség azt kérte az emberektől, ne menjenek a környéken az utcára. A lap azt írta, hogy egy helyi üzlet tulajdonosa számolt be arról, hogy egy láncfűrészes férfit látott a környéken.

„Egyelőre nem világos, hogy pontosan mi történt” – mondta el egy rendőrségi szóvivő, aki tudatta, hogy a rendőrséget 10:39 órakor értesítették, és több tucat rendőr- és mentőautó vonult ki a helyszínre. Azt azóta megerősítették, hogy a támadónál tényleg láncfűrész volt.

Frissítés: a gyanúsított egy 190 cm körüli férfi lehet, kopasz, elhanyagolt. Egy fehér Volkswagen Caddyt vezethet. Az autót később Zürich felé, az autópálya mellett találták meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.