Michael Phelps versenyt úszott egy nagy fehér cápával, és pontosan az történt, amit vártál volna

  • 38,1 másodpercet úszott a cápauszonnyal ellátott Michael Phelps
  • 36,1 másodpercet úszott a nagy fehér cápa

– hogy gyorsan le is lőjem, mi is történt a világ legfontosabb úszóeseményén, amit az amerikai tévétársaság szerkesztői jól rászerveztek a budapesti vizes vébére. A cápa tehát jobb úszásban, mint az ember!!

Kár, hogy kamu volt az egész:

Phelps ugyanis nem hogy egy medencében, vagy nyílt vízen úszott volna egy valódi cápával szemben, de még csak azzal sem fáradtak a producerek, egymástól elválasztva versenyeztessék meg az emberi és az állati faj legprímább úszóit. Egyszerűen csak odahologramoztak egy szimulált álcápát Phelps mellé.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.