Nem kapott magyar vízumot Szűz Mária szobra

A Baranya megyei Pellérdre is elzarándokolt volna az 1917-ben történt fatimai jelenések centenáriumára elkészített portugáliai kegyszobor és kísérete, de nem jöhet, mert nem kapott mindenki vízumot a szobrot kísérő apácák közül – írja a Szabad Pécs.

A Szűzanyát ábrázoló alkotást Ferenc pápa is megáldotta.

A szobrot kísérő apácák közt amerikaiak mellett kínai és ausztrál kísérők is vannak, ők nem tudták időben beszerezni a magyar vízumot. A turnézó szobor egyébként Oroszországból tart Horvátország felé, ezért álltak volna meg útközben Magyarországon. A hétfő estére és kedd reggelre tervezett szentmiséket így is megtartják, a kegytárgy hiányában. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.